Welkom bij TDTechniek!

Leer ons kennen.

Direct offerte aanvragen!

Snel weten waar u aan toe bent? Vraag direct online een offerte aan! Klik hieronder en laat ons weten wat er moet gebeuren!

Direct aanvragen!

TDTechniek. Aangenaam!

Wij zijn een klein jong allround loodgieter en dakdekkerbedrijf wij hebben 7 jaar ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie kunnen wij onszelf breed inzetten voor particulieren maar ook voor bedrijven en/of instellingen (voornamelijk in het oosten van Nederland).


Wij zijn inzetbaar voor:

Dakwerk • Dakreparaties • Dakinspecties • Rioleringswerk • Ontstoppingen • Loodsgieterswerk • Verhelpen van lekkages • Gas, water- & CV

Services

DAKWERK & REPARATIE

Wij repareren en herstellen zowel platte als schuine daken, in EPDM bitumen, zink of koper. Onderhoud van u dak is van groot belang voor de levensduur,bladeren en mos verwijderen van daken en goten het repareren en vervangen zijn werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

LOOD

Eveneens kunt u bij ons terecht voor lood werken, dan moet u denken aan lokketen in schoorstenen en muren. En bijv. overgangen van uw woning naar bijv. uw aanbouw.

RIOLERINGSWERK

Om het afvalwater van uw wastafel, keuken, douche en toilet af te kunnen voeren, is een deskundig aangelegd riool noodzakelijk. Het aanleggen van een goed werkend riool is een klus voor de vakman. Om verstoppingen te voorkomen, zijn er bepaalde eisen waaraan moet worden voldaan tijdens de aanleg van een rioolsysteem. Het afschot van de leiding is belangrijk om het afvalwater met behulp van de zwaartekracht het afvalwater af te voeren. Ook beluchting van het riool is noodzakelijk. Een goede rioolbeluchting voorkomt dat bij het doortrekken van het toilet stankoverlast ontstaat doordat bijvoorbeeld het doucheputje Voor deze werken ben u op het juiste adres bij TD Techniek.

ZINK

Het vervaardigen van zinken dakgoten is arbeidsintensief maar daar staat tegenover dat de kwaliteit en de levensduur het bijna altijd aantrekkelijk maken om voor zink te kiezen. Bij een op de juiste wijze aangebrachte dakgoot of bekleding voor een dakkapel of erker is een lange levensduur van zink geen uitzondering. Om die reden zijn verreweg de meeste goten uitgevoerd in zink. Een eventuele lekkage kan in een zinken goot betrekkelijk snel en eenvoudig gerepareerd worden, denk b.v. aan een beschadiging door een dakpan of takken.

Ontdek onze vaardigheden!

Kijk mee met onze werkzaamheden en blijf op de hoogte van onze projecten. Klik hieronder om alle afgeronde projecten te bekijken en ontdek onze werkwijze.

Bekijk onze projecten!